Kosmetiikka

Favora

Kotimainen Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora-tuotteet puhdistavat, hoitavat ja kosteuttavat. Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Ilmatiiviit pumppupakkaukset eivät päästä avattuunkaan pakkaukseen epäpuhtauksia, joten säilöntäaineita tarvitaan huomattavasti vähemmän tai ei lainkaan.

Linkki tuotesarjan sivuille »

Louis-Widmer

Louis Widmer -tuotteet tehdään tiiviisti yhdessä ihotautilääkärien kanssa ja hyödyntäen jatkuvasti tuotekehityksessä ja -valmistuksessa dermatologisen kosmetiikan ja ihotautitieteen uusimpia saavutuksia. Optimaalisen siedettävyyden takaamiseksi lähes kaikkia tuotteita on saatavana miedosti hajustettuna tai hajusteettomana.

Linkki tuotesarjan sivuille »

Vichy 

Tuotteiden tehokkuus on todistettu kliinisin testein, kaikki tuotteet ovat ovat hypoallergeenisia ja ne ovat testattu herkällä iholla lääkäreiden valvonnassa. Kaikissa tuotteissa on vahvistavaa ja rauhoittavaa Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Kaikki Vichy-tuotteet noudattavat tiukkoja eettisiä sääntöjä, jotka takaavat niiden turvallisuuden ja tehokkuuden. Vichy on myös sitoutunut ekologisen jalanjäljen pienentämiseen.

Linkki tuotesarjan sivuille »